Vendégkönyv

Dátum: 2016.09.01

Feladó: Зима

Tárgy: Helló! :)

(Nagyon remélem, hogy ez az üzenet már eljut hozzád, mert a többit úgy tűnt, nem rakta fel a blogodra.)
Szóval elnézést a kései válaszért, de hogyne, benne vagyok cserében! Ki is raktalak.
www.beloyeplamya.blogspot.hu

Dátum: 2016.09.06

Feladó: LastBreath

Tárgy: Re:Helló! :)

Nagyon szépen köszönöm!

Dátum: 2016.01.14

Feladó: Morgen

Tárgy: Linkcsere

Szia!:)
Nem igazán voltam biztos abban, hova írjak, nem mozgok túl otthonosan a bloggeren kívül, de remélem, így megfelel. Megtisztelsz a linkcserével, azonnal ki is raklak!
További szép estét:)
www.poison-whiskey.blogspot.hu

Dátum: 2016.01.15

Feladó: LastBreath

Tárgy: Re:Linkcsere

Köszönöm szépen a gyors választ! Az oldaladat még ma kiteszem! :)

Dátum: 2016.01.08

Feladó: "C"

Tárgy: Online tapasztalatok

Az első kérdés, ami felmerült bennem, hogy miért nem linkelted be a beszélgetés és bíztad a végső véleményt az olvasóra? Aztán azon tűnődtem el, mi volna a véleménye az itteni közösségnek, ha kitudódna, mennyire valóságtól elrugaszkodott volt az irományod.

Egyébként miért nem akkor hangoztattad a véleményedet, mikor megkérdeztelek róla?

Dátum: 2016.01.09

Feladó: LastBreath

Tárgy: Re:Online tapasztalatok

Az első kérdésedre a válaszom: Azért nem linkeltem a beszélgetést, mert fölöslegesnek tartottam. Méghozzá azért, mert ez az oldal szeretném, ha különálló maradna attól a másiktól egy bizonyos szinten. A végső vélemény így is az olvasóké marad, ebbe nem szólhatok bele. Nem mondhatom meg senkinek, hogy mit gondoljanak.
A saját szemszögemből írtam le a történteket, ami a te nézőpontod alapján elrugaszodottnak tűnhet, nekem mégis valóságos volt. Ha egy újabb vitába szeretnél belerángatni, sajnálom, de nem fog menni. De tudod mit? Írj egy cikket a Te szemszögedből, küldd el nekem és felteszem az oldalamra, ha ez téged végül megnyugtat.
A véleményemet igyekeztem hangoztatni, mikor kérdeztél is, de fél szavaknál többet nem hagytál válaszolni. Ellehetetlenítettél a válaszadástól azzal, hogy amikor megpróbáltam megszólalni, a szavamba vágtál és belém fojtottad a szót.
Borzasztóan kicsinyes és gyerekes tőled, hogy még most is ezen a témán lovagolsz, és ezzel már az én oldalamat is terheled. Mint azt a bejegyzésben is olvashattad: szerettem volna normális körülmények között, normális emberek módjára megbeszélni a dolgot. De ehhez nem csak nekem kellene így hozzáállnom. Nem segíthetek azon, ha minden egyes szavamat támadásnak veszed. De sajnálom, ha ezzel tényleg így bele tapostam a lelkedbe, hogy ennyi idő elteltével is ilyen intenzitással képes vagy felhergelni magad rajta.
Jó tanács: lépj túl rajta. Kellemetlen tapasztalat volt neked is és nekem is. De még ezer másik ilyenbe bele fogsz futni hosszú életed során (ne aggódj, nem mind én leszek az, sőt nem is akarom), szóval fogadd el, hogy ez történt, megtörtént és vége. Mérges voltál, engem is felhúztál, nem jutottunk előrébb és most már utáljuk is egymást, de akkor miért húzzuk még jobban el ezt a vitát? Nem volt elég? Komolyan ilyen jelentéktelen dolgok miatt akarod stresszelni magad? Remélem, nem engem hibáztatsz majd érte, ha idő előtt megőszülsz.

És kérlek, nagyon kérlek, ha ezentúl bármi gondod van, írj a másik helyen, mert nem akarom az oldalt viták és veszekedések fertőjévé változtatni.

Dátum: 2015.08.23

Feladó: RSDem

Tárgy: Ne haragudj!

Szia, most találtam meg az oldalad, és éppen körülnéztem. Nem láttam a közvéleménykutatást, és véletlenül negatívan értékeltem a munkád. Ne haragudj, csak egy véletlen kattintás volt. :( Olvastam pár művedet, és nagyon tetszik, ahogy írsz, örülök, hogy megtaláltam a blogodat. :) Csak így tovább és továbbra is alkoss! Jó munkát! Én kiváncsian várom a többi írásod. .D

Dátum: 2015.09.04

Feladó: LastBreath

Tárgy: Re:Ne haragudj!

Kedves, új barátom!
Az ember egyformán kap hideget, meleget a szárnypróbálgatásai során. Igazán fel sem tűnt volna, s magamra sem vettem volna a dolgot, ha itt meg nem említed. Becsülöm és tisztelem az őszinteséged. Nem haragszom, inkább köszönöm, hogy elárultad.
A kései válaszért bocsánatot kérek, nem vagyok igazán szociális jószág.

Dátum: 2015.07.11

Feladó: Gyomdoktor

Tárgy: Mert szeretem

Kedves - eddig még - Ismeretlen!

Véletlenül olvastam a napraforgós versedet.
Megfogott, több okból is.
Egyrészt mert gazdász vagyok, sőt "gyomdoktor".
Amikor volt szerencsém egyetemen tanítani, egy kedvenc kötetemet mindig bevittem az órákra, amikből az aktuális anyaghoz kapcsolódó verssel is megismertettem az ifjú kollégákat.
Ez a kötet Surányi Dezső Lyra florae c. gyűjteménye volt.
Másrészt megboldogult fiatal koromban hasonló stílusba írtam én is:)
Harmadrészt: nagylányom is írt, ír. Még 17 sem volt, amikor kiadta az első kötetét.

Sok sikert, népszerűséget kívánok ismeretlenül is szeretettel
Dr.Farkas Anikó
www.gyomdoktor.hu

Dátum: 2014.08.03

Feladó: Bya

Tárgy: Egyre jobb vagy :)

Nagyon jó az oldal,és nem kétséges nagy jövő áll még előtted. még sokszor szeretnélek olvasni. puszi

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása