Töréspont

Az aurorok élete nem egyszerű. Főleg, ha olyan gyanakvó és sokat megélt ember vagy, mint Harry Potter. Egy áttörést jelentő nyomozás során a Kis Túlélő zsákutcákba fut és rákényszerül arra, hogy társat kérjen maga mellé. És hogy ki ez a társ? A lelki összeomlás szélén álló, gyanúsan viselkedő Draco Malfoy. Vajon megtalálják a hiányzó láncszemet, mielőtt Draco titkára fény derül, vagy Harrynek sikerül lerántania a leplet róla?

Ki ez az ismeretlen varázsló, akinek képtelenség a nyomára bukkanni?

Mi történt Draco korábbi társával?

Mi történik a Minisztérium körül?

Olvasd el, és megtudod!

 

A történet nem tartalmaz homoszexualitást sem most, sem a későbbiekben. További figyelmeztetések az aktuáis fejezetek elején kerülnek feltüntetésre.

 

A bétázásért hála és köszönet Raven33-nak!

 

A történet és szereplői nem a sajátjaim, az univerzum és a benne szereplő emberek, lények és egyéb dolgok az író J. K. Rowling és a Warner Bros Studio tulajdonában állnak. Ebből a történetből anyagi javam nem származik, csupán saját magam és mások szórakoztatása a célom vele.

 


(a kép illusztráció, saját photoshop kontárkodás)

Töréspont

1. fejezet

2016.11.05 08:52
Draco Malfoy lehunyt szemekkel szívta be orrán a levegőt. Ajkának széle halványan megremegett a visszafojtott indulattól. Elege volt abból, hogy mindig kihasználják, megalázzák, becsapják. Csak azért, mert Malfoy. Kinyitotta a szemeit és karba tett kézzel nekitámaszkodott az ajtófélfának. Az előtte...