SPLIT - James McAvoy

2016.08.28 14:57

Üdv!

Emlékeztek még arra, hogy egekig magasztaltam a fent említett színészt, a zseniális teljesítményéért? James McAvoy egyre csak kapaszodik feljebb azon a bizonyos létrán. Az X-Men filmek, Victor Frankenstein és most...

Hölgyeim és Uraim, hadd mutassam be a legújabb filmjét.

A SPLIT (magyarul Széttörve) címre hallgató pszichológiai thriller még sajnons nem gurult ki a futószalagról, de a bemutatója magasra tette a lécet. Mivel rendkívül érdekel a hasadt személyiség, mint téma (és ez nem csupán az utóbbi időre értem, évek óta foglalkoztat a dolog), sokat várok a filmtől, sőt sokat várok McAvoy-tól is. Most még csak annyit mondanék, hogy szerintem nagy fába vágta a fejszéjét, de bízom benne, hogy képes volt megoldani és leküzdeni az akadályokat. Izgatottan várom a filmet, és mérget vehettek rá, hogy méltó kritikával illetem majd. (Ez most úg hangzott, mintha profi kritikus lennék. Ne higgyetek nekem.)

A film három lányról és Kevinről szól. Kevin elrabolja a lányokat. DE! És ez a legfontosabb az egészben. A férfi testében 23 - azaz huszonhárom - különféle személyiség él. Három-négy személyiséget is iszonyatosan nagy munka elkülöníteni és hitelesen alakítani a filmvásznon, hát még huszonhármat. Lehet, hogy túlságosan lelkes és elfogult vagyok, de a bemutató alapján zseniális filmről lesz szó. Ha McAvoy hozza az eddigi formáját, akkor kétlem, hogy bárkinek is csalódást okozna.

Állunk elébe és várjuk szeretettel!

A film valamikor 2017-ben kerül majd bemutatásra. Addig rágcsáljuk a körmünket. :D

SPLIT - James McAvoy

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása