Pár újdonság

2016.01.15 16:29

Üdv!

A mai napon elképesztő híreim vannak számotokra! :)

1.) Társszerző a csapatban

Az oldalhoz a mai naptól csatlakozni fog egy igen kedves ismerősöm, aki szintén ír. Neki köszönhetem a zseniális írásainkat, köztük Vincent Goldwin történetét is, melyet a tegnapi bejegyzésben hirdettem nektek.

Ez a személy a linka nicknevet használja, ezért is a fül "linka sarok". Én, a magam részéről kiváló írónak tartom, lojális barátnak és elfogulatlan kritikusnak. Kérlek fogadjátok őt olyan szeretettel, amilyennel én is teszem. :)

A kis felület alatt - közös megegyezéssel - arról ír, amiről kedve tartja, és akkor, amikor kedve tartja. Én szeretném, ha pár írását feltenné, elvégre ezért is kértem meg rá, hogy csatlakozzon.

2.) Domain regisztráció

A mai napon elvégeztem a szükséges előkészületeket ahhoz, hogy az oldalnak saját domainje legyen, amely ezentúl nem fogja tartalmazni a webnode jelzést az elérési linkben. A banki tranzakció pár napot igénybe fog venni, gyanítom azért is van ez így mert a cég, ami a webnode-ot futtatja szerb (vagy svéd, nem tudtam megjegyezni). De amint végbe megy az átutalás, az oldal hivatalos címe www.halottmadarak.hu lesz.
Bontsunk pezsgőt és juhé! Ha minden jól megy, két héten belül, már érzékelhető lesz a változás. Legalábbis az én részemről. A szerkesztői felület bizonyosan rengeteg új dologgal fog kibővülni, amiből majd gazdálkodhatok.

És mint ilyen, a Halott Madarak ezáltal jogvédett lesz, és bármi nemű plagizálás, vagy forrás megjelölése nélküli idézet büntetőjogi következményeket fog maga után hordozni! Tehát ha eddig nem adtátok a fejeteket lopásra, ez után se tegyétek. :)

3.) Érdekes oldalak

A kezdőlap kibővült egy Érdekes oldalak modullal az üdvözlés alatt. Itt azok a blogok és oldalak kerülnek általam promótálásra, amiknek tartalma és megjelenése titeket is érdekelhet. Többnyire más írókat, szerzőket szeretnék felsoroltatni a későbbiekben.

Talán észrevettétek már, hogy egy blog fel is került a listára. A blog tulajdonosa és szerzője volt olyan kedves és engedélyt adott rá, hogy kitegyem az oldalát a saját oldalamra, és cserében ő is megosztotta olvasóival a Halott Madarakat.

Szívből remélem, hogy a lista hamarosan bővülni fog és ezáltal mindannyian gyarapodunk, mind tudásban, mind barátokban.