Last élete

2015.12.29 10:41

Üdvözlök mindenkit, régi és új vendéget, visszajáró kísértetet és műkedvelőt.

Nos, nem is kertelek, nem is vagyok jó benne. Szükségét éreztem annak, hogy létrehozzak egy blog-szerű fület az oldalon. Egrészt azért, mert kihalt minden, ritkán töltök fel bármit is és ez így borzasztóan sivár képet kelt -a háttérben elguruló ördögszekérrel. Szerettem volna elérni, hogy a LastBreath ne csak egy online nicknév legyen, egy a sok közül, aki csak létezik és lebeg az adathalmok között.

Ez alatt a fül alatt szeretném, ha a LastBreath új fogalmat jelölne az olvasókban, bennetek. Szeretném, ha ez a nick feltöltődne személyiséggel, valóságos, élő és elérhető személyként jelenülne meg előttetek. Ha azzal a személlyel azonosulna, aki én magam vagyok.

Azt terveztem, hogy ebben a rovatban betekintést nyerhettek majd az életembe, a gondolataimba. Az írás mellett borzasztóan sok hobbim van, melyeknek előszeretettel áldozok, ám így mások háttérbe szorulnak. Itt olvashattok majd róluk, ha nem is napi szinten, de szeretném, ha legalább hetente egyszer frissítésre kerülne.

Jelenleg, amit megosztani tervezek veletek, azok film és könyvkritikák (nem vagyok professzionális kritikus, és nem nem is tanultam soha ilyesmiről), illetve egyik új hobbim, a photoshop és a tipográfia. Igyekszem képekkel színesíteni a bejegyzéseket és feldobni az oldalt. Továbbá olvashattok tőlem személyes élettapasztalatokról, idegenekkel, ismerősökkel, munkatársakkal, családdal, stb kapsolatban.

A bejegyzések végére mindig beillesztek majd egy-egy komment dobozt (sajnos  a webnode csak a FaceBook kommenteket engedélyezi, de akinek nincs, se búsuljon, a Társalgóban és a Vendégkönyv fül alatt is nyomon követlek titeket), hogy megoszthassátok velem a véleményeteket az adott témáról, cikkről kapcsolatban. Erről szólva szeretnélek megkérni benneteket, hogy ha negatív a véleményetek, avagy két látogató véleménye nem egyezik, azt ne alpári módon, vulgárisan vitassátok meg, hanem kulturált felnőtt emberként.

Arra is gondoltam, hogy az oldal dizájnja hideg és barátságtalanul melankólikus, és bár a műveim túlnyomó része az, sajnos borzasztóan vendég riasztó. Szavazást, nem indítanék, de megírhatjátok, milyen színvilágot képzeltetek el hozzá. A választási lehetőségeim végesek, ugyanis még nem volt lehetőségem prémium felhasználóvá avanzsálni magam, de remélhetőleg ez pozitív irányban fog változni a közeljövőben.

Egyelőre ennyi lennék, de ahogyan már fentebb írtam, igyekszem minimum heti egy alkalommal jelentkezni. Addig is jó kikapcsolódást mindenkinek, aki pedig dolgozik: rengeteg kitartást hozzá!