Haladunk, haladunk!

2016.01.19 18:08

1.) Domain update

Üdv és szép napszakot!

Kicsit kezdtem aggódni a domain regisztráció sikerességén, mivel lassan de biztosan telik az idő, és nem érkezett visszajelzés. :( Azonban! Ma délután kettő körül érkezett egy webnode-os emailem! Sajnos jómagam fél ötig húzom az igát és bőven van fél hat, mire haza érek és vacsora után laptop elé keveredek. A várva várt üzenet így szólt:

"Kedves Webnode Felhasználó!
Köszönjük vásárlását! A(z) halottmadarak.hu domain név megrendelésére befizetett összeg megérkezett hozzánk.
Domain neve regisztrálásra került, a domain ezen üzenet megérkezését követően legfeljebb 48 órán belül elérhetővé válik.
Figyelem! A .hu kiterjesztésű domainek esetében a regisztráció után az Internet Szolgáltatók Tanácsának jóvá kell hagynia a választott domain nevet, ez legfeljebb 8 napon belül megtörténik. A domain a jóváhagyást követően azonnal elérhetővé válik."
 

Mindez azt jelenti, hogy legkésőbb jövőhéten már hivatalosan is és teljes mértékben enyém lesz a Halott Madarak! Végre jogtiszta lesz és védett, aminek kimondhatatlanul örülök. Évek óta terveztem már, hogy befektetek rá, de végül most érkeztem ahhoz az elhatározáshoz, hogy komolyan is vegyem saját magam.

Rendkívül izgatott vagyok, és várva várom, hogy a halott-madarak.webnode.hu helyett végre a halottmadarak.hu ékeskedjen az URL azonosítón.

 

2.) Hála és köszönet!

Szeretném kifejezni a köszönetemet is mindenkinek, aki olvas tőlem! Legyen szó új, vagy régi vendégről. A mai napon megnéztem az oldal statisztikáját és azt hittem, rosszul látok. Csak idén, Január tizenkilencedikéig mindösszesen 1204-en látogattatok el hozzám. Bizony. :) Nyilván ez a statisztika nem bontja külön, hogy ki és hányszor nézett be, de már ez is épp elég ok a csodálkozásra.
A tavalyi évben voltak olyan hónapok, amikor a látogatottság a 900 főt sem érte el. Ez köszönhető volt az oldal pangásának, és annak, hogy borzasztó ritkán írtam nektek bármit is. De új év, új én szokták mondani! Igyekszem tartani magam a saját terveimhez és rendszeresen írni nektek. Rengeteg témám van, amit a közeljövőben meg szeretnék osztani veletek. Köztük két film ajánló, egy kis photosop bűvészkedés, és egy buszos, nénis ominózus "élettapasztalat".
 
Addig is olvasgassatok kedvetekre. Tetszikelni és kommentelni ér. A társalgó is kihasználatlan, a Vendégkönyv is csak rátok vár! Ne csak egy oldalú legyen részemről a társalgás. Bárkit szívesen olvasok és várok szeretettel. Írjatok, és válaszolok!