Életjel

2017.05.17 19:21

Kedves mindenki! Nem tűntem el, még akkor sem, ha nem vagyok aktív. A múlt hónapban Mondoconon voltam, barátokkal és élményekkel. Sajnos a beszámoló, amit írtam róla elveszett az éterben, mert pontosan az az 1 a 100-ból alkalomról volt szó, mikor nem Wordbe kezdek pötyögni valamit. Már épp az utolsó sorokat írtam, mikor a galád laptopom fogta magát és bizony azt mondta, menjek a fenébe, mert ő most frissíteni fog. Azóta sem volt erőm újra megírni mindent. Mindezek ellenére felejthetetlen élmény volt és nem volt egyetlen olyan perce sem, amit ne élveztem volna.

Most a Nyári Mondoconra készülök, ezért nem haladok más alkotni valókkal. Cosplayelni fogok, nem is akárkit. Bizonyára sokan ismeritek a Kalandra fel! animációs rajzfilm sorozat édes, rózsaszín hercegnőjét. Buborék Hercegnőnek készülök és - le is kopogom - remekül haladok vele. Lövök pár képet, ha végre meglesz minden hozzávaló, ami kell és megosztom veletek is. :D

Sajnos a balszerencse sem kerülhetett el. Három napja takarítás közben az én átkozott tehetségemnek köszönhetően vízbe esett és teljesen beázott a telefonom. Sokan esküdnek online a házi praktikákra meg a rizsre, stb. Nos utóbbi nem volt itthon, én pedig sírni tudtam volna. Tegnap elutazott a szervízbe a kicsike és most, mint egy aggódó szülő, várok a visszajelzésre. Remélhetőleg nem lesz nagyon komoly baja és a gatyám se fog rámenni a javíttatásra. Szurkoljatok nekem. :)

Elkezdtem időközben testmozogni. Mármint leporoltam a kis szobabiciklimet és lelkiismeretesen tekerek rajta minden este. Az oka is rém egyszerű, meghíztam. Micsoda lányos problémák! De komolyra fordítva a szót, a testtömeg indexem lassan a túlsúly felé csap át, így kénytelen vagyok életmódot és étrendet váltani, ha a nyár közepén bele akarok férni Buborék Hercegnő szerepébe. Valamit valamiért. ;)

Igyekszem időről időre becsekkolni és lejelenteni, hogy mi a helyzet, de sokszor kimegy a fejemből, vagy egyszerűen nincs kedvem hozzá. Hanyagságom határtalan.

Életjel

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása