Bagoly

2016.03.05 16:15

Kedves olvasóim!

Szeretném bejelenteni, hogy egy új weboldalat nyitottam a mai nap folyamán. Eközben láthatjátok, hogy a Legendák fül eltűnt erről az oldalról. Mindez azért van, mert szeretnék a témával mélyrehatóbban és bővebben foglalkozni, azonban a Madarak nem egy olyan oldal, ahol helye lenne az irodalmi művek mellett az ilyesminek.

A Bagoly névre hallagtó oldalt megtalálhatjátok a Kezdőlapom alján feltüntetett Érdekes oldalak panelen. Ettől függetlenül szeretném, ha a két oldal szoros kapcsolatban maradna, ezért havi rendszerességgel ide is leírom nektek, milyen témákkal foglalkoztunk. Igen, a többesszám helyén való, ugyanis az oldal szerkesztését nem egyedül fogom végezni. Társszerzőm az Azariel névre hallgat, feladata pedig különféle témák keresése és anyaggyűjtés; sőt, olykor egyes cikkeket is ő fog majd írni. Nos, ahogy időnk engedi ugyebár.

Nagy reményekkel és önbizalommal súgom meg, hogy minimum heti egy témával várunk minden arratévedőt. Szeretném tartani az ütemet és igyekszem a szabadidőmet is menetrendszerintire felosztani, hogy hatékonyabban mehessen a blogolás és az írás (no meg a kismillió másik hobbim is).

A figyelmet most megköszönöm, és várlak benneteket szeretettel odaát a Baglyon. :)

Bagoly

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása